Site-ul amva.ro este proprietatea societatii comerciale Amva Online SRL.

Utilizarea site-ului amva.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si Amva Online SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul amva.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Amva Online SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii amva.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul amva.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Garantia legala de conformitate

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidentialitate

amva.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC Amva Online SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.amva.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533.


Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.amva.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata

Analiza comportamentului consumatorului


Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.amva.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.


Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.


Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti."


Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.

Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.


Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

  1. Scan pe email catre adresa sesizari@amva.ro
  2. Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Str. Marasesti, nr 18, Suceava intre orele 8 - 17.

Plata


Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre S.C. Amva Online S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

b. Online cu card bancar prin mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Copyright

Tot continutul site-ului amva.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Amva Online SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe amva.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin Amva online SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul amva.ro sau firma Amva Online SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la salut@amva.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul amva.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

Amva Online SRL permite accesul nelimitat pe site-ul amva.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al Amva Online SRL.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Amva Online SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de amva.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul amva.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Amva Online SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul amva.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al Amva Online SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: salut@amva.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

Amva Online SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului amva.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul amva.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Amva Online SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. amva.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale ├«n vigoare, ÔÇ×consumatorul are dreptul s─â notifice ├«n scris comerciantului c─â renun╚Ť─â la cumparare, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 14 zile calendaristice lucr─âtoare de la primirea produsului"

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe mail sau pe completand formularul de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu, dar ne ajuta sa procesam mai repede retururile

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online amva.ro

Dac─â v─â g├óndi╚Ťi s─â returna╚Ťi produsul, nu ├«l utiliza╚Ťi! Nu pute╚Ťi utiliza produsele pe care le-a╚Ťi primit, ├«nainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de v├ónzare-cump─ârare. Dreptul de retragere exist─â pentru a v─â permite s─â examina╚Ťi produsul a╚Öa cum a╚Ťi face-o ├«ntr-un magazin, nu pentru a v─â oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuit─â. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Scopul utiliz─ârii


┬áConform cerin╚Ťelor Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â ╚Öi completat─â ╚Öi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, S.C. Amva Online SRL, are obliga╚Ťia de a administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alta persoan─â.


┬áConform Legii nr. 677/2001, beneficia╚Ťi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor dumneavoastr─â, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei. Ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor printr-o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â pe adresa Str. M─ân─âstirea V─âratec nr. 24 Bucure╚Öti. Dac─â sunte╚Ťi ├«nscri╚Ťi ├«n sistemul nostru de Newsletter v─â pute╚Ťi dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastr─â de email .


Tertii care au acces la datele personale: GLS Courier.


S.C. Amva Online SRL implementeaza intern campanii de newsletter.


Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa salut@amva.ro


┬á├Än cazul ├«n care ne ve┼úi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza ├«n general pentru a r─âspunde solicit─ârilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a v─â intermedia accesul la informa┼úii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a sus╚Ťine rela╚Ťia comercial─â cu dvs. V─â putem contacta ├«n leg─âtura cu o ofert─â Stifler care vine ├«n sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a ├«n╚Ťelege mai bine necesit─â╚Ťile clien╚Ťilor nostri. Dac─â sunte╚Ťi ├«nscri╚Öi ├«n sistemul de Newsletter o s─â primi╚Ťi pe email informa╚Ťii comerciale privind ofertele noastre. Dac─â alege╚Ťi ca datele dvs. personale s─â nu fie utilizate noi vom respecta op╚Ťiunea dvs. nu vindem ╚Öi nici nu comercializ─âm ├«n vreun alt fel datele dvs. personale c─âtre ter╚Ťi.


Date non-personale colectate automat


┬áC├ónd accesa┼úi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin ├«nregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet ┼či sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care a┼úi venit, num─ârul de vizite, durata medie petrecut─â pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date ┼či distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atrac┼úie a paginilor noastre de internet ┼či pentru a le ├«mbun─ât─â┼úi performan┼úa sau con┼úinutul.


Securitate


┬áPentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidental─â sau ilegal─â, de pierdere sau alterare ┼či de accesul unor persoane neautorizate, Stifler utilizeaz─â m─âsuri de securitate tehnice ┼či organizatorice dintre care enumeram:

- accesul la baza de date se face doar pe baz─â de user ╚Öi parol─â ce sunt atribuite doar angaja╚Ťilor ╚Öi sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribu╚Ťiilor de servici;

- to╚Ťi utilizatorii sunt obliga╚Ťi s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea datelor la care au acces;

- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societ─â╚Ťii;

- la interval de o lun─â (30 zile) se face backup la baza de date.

- printarea datelor este facut─â doar de la echipamentele societ─âtii, de c─âtre angaja╚Ťi desemna╚Ťi.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului amva.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

Politica Remarketing

├Än paginile website-ului http://www.amva.ro/ , prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) ╚Öi a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (num─âr ce identific─â ├«n mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoan─â). Eticheta pentru remarketing Google colecteaz─â cookie-uri ├«n vederea afi╚Ö─ârii unor anun╚Ťuri ├«n website-urile re╚Ťelei Google Display ╚Öi ├«n Google Search.

C├ónd utilizatorii viziteaz─â o pagina a website-ului care con╚Ťine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care ├«l folosesc este ad─âugat unei liste pentru remarketing. O list─â pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folose╚Öte cookie-urile pentru a afi╚Öa anun╚Ťuri sponsorizate ├«n website-urile re╚Ťelei Google Display ╚Öi ├«n Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului http://www.amva.ro/ .

├Än cazul ├«n care nu e╚Öti de acord cu utilizarea modulelor cookie de c─âtre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferin╚Ťelor anun╚Ťurilor.